Marketingový mix 4S v inovačných projektoch - Filo, Peter
Projektové procesy a projektové princípy inovácie. 4S marketing mix v projektoch. Solution and significance - interný a externý projekt určuje cenu projektu. Streams and placement - distribúcia v projektoch. Stimulation - komunikácia s dotknutými osobami. Multilaterálna marketingová komunikačná stratégia.