Komparátor verejného sektora - public sector comparator (PSC) - Kráľ, Pavol
Komparátor verejného sektora ako nástroj komparácie nákladov generovaných pri realizácii projektu formou Public Private Partnership vo vzťahu k nákladom realizácie projektu tradičným spôsobom.