Prílev priamych zahraničných investícií na územie Slovenskej republiky - Pirová, Beáta
PZI a ich význam pre ekonomiku hostiteľskej krajiny. Vývoj prílevu PZI na území SR. Regionálne rozdiely v rozmiestnení PZI na Slovensku.