Ktorým informačným zdrojom dôverujú ženy pri zvykových nákupoch? - Kusá, Alena
Spotrebiteľské správanie žien a marketingová komunikácia. Unikátne faktory ako výsledok faktorovej analýzy pre zvykové nákupy rýchloobrátkového tovaru. Hodnotiace výroky pre dôveryhodnosť informačných zdrojov.