Vybrané aspekty porušovania povinnosti podať návrh na vyhlásenie konkurzu - porovnanie slovenskej a českej právnej úpravy - Jurkovičová, Lujza
Analýza problematiky náhrady škody a sankčnej povinnosti povinnej osoby v prípade porušenia zákonnej povinnosti podať návrh na vyhlásenie konkurzu.