Připravenost marketingových manažerů k řešní současných otázek marketingu - Jurášková, Olga
Porovnanie globálneho a lokálneho výskumu o vnímaných hrozbách a príležitostiach súčasnosti, o trendoch v marketingu a v marketingovom prostredí, o zdrojoch informácií, ktoré marketingoví manažéri používajú pre svoje rozhodovanie v čase ekonomickej krízy.