Marketing a spotreba v období krízy - Knapik, Peter
Identifikácia zmien v reakciách spotrebiteľov na prebiehajúcu krízu. Možnosti firiem prispôsobiť sa fenoménu vzniku "nového spotrebiteľa". Procesy spotreby v konzumnej spoločnosti.