Životný cyklus produktu v manažérskych systémoch - Kollár, Vojtech
Prezentácia metódy životného cyklu produktu a jej význam v kontexte s posudzovaním environmentálnych aspektov a vplyvov od jeho vzniku až po ukončenie jeho životnosti.