[Projektový manažment] - Kita, Pavol
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá výstižným spôsobom vysvetľuje súvislosti s riadením práce ľudí zúčastňujúcich sa na ľubovoľnom projekte v rôznych inštitúciách, resp. na rôznych úrovniach podniku.