Ukrajina je opäť na barikádach - Pressburg, Adrian Peter
Masové demonštrácie na Ukrajine. Výzva Vitalija Klička, vodcu tretej najsilnejšej parlamentnej strany UDAR, k prezidentovi Viktorovi Janukovyčovi, aby odstúpil. Záujem vlády o rokovanie s predstaviteľmi opozície. Plánovaná cesta Janukovyča do Číny a predstava o zapojení sa do programu rozvoja rozsiahleho euroázijského priestoru.