Interné hrozby - zabudnuté nebezpečenstvo - Černý, Matej, 1982-
Bezpečnostná politika organizácií v oblasti IT. Úmyselné a neúmyselné hrozby. Efektívna kontrola citlivých informácií pred únikom zvnútra firmy. Ochrana pred internými hrozbami a zavedenie sledovania podnikových dát.