Vzájomné porovnanie environmentálnych manažérskych systémov a ich potenciálne prínosy - Čorba, Juraj, ml
Formalizované environmentálne manažérske systémy (EMS) sa celosvetovo zavádzajú podľa noriem radu ISO 14000 alebo podľa nariadenia EHK o EMAS. Environmentálne manažérstvo v podmienkach SR. Implementácia a komparácia systémov environmentálneho manažérstva. Implementácia EMAS v organizáciách so zavedeným EMS podľa ISO 14001. Prínosy zo zavedenia EMS v organizáciách.