Vplyv priemyselného vlastníctva na inovatívnosť Slovenskej republiky - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Popis dopadu priemyselného vlastníctva na inovácie v SR. Posúdenie počtu domácich a zahraničných patentov, modelov, obchodných značiek a vzorov v Patentovom úrade SR v roku 2012. Bariéry vzťahujúce sa k ochrane priemyselného vlastníctva na Slovensku.