Vývoj závislosti dlhov a EBITDA v hutníckom odvetví - Kravec, Michal, 1986-
Určenie vzťahov dlhov od EBITDA v spoločnostiach hutníckeho priemyslu za sledované obdobie 2003-2012 a porovnanie vývoja násobkov EBITDA.