Gramatika v praxi - Kunovská, Ingrid, 1976-
Pri súčasnom rozvoji vedy a poznania má úroveň ovládania cudzieho jazyka veľký význam. Jedným z dôležitých faktorov, ktoré charakterizujú kvalitu cudzojazyčnej komunikatívnej kompetencie je aj úroveň ovládania, resp. správneho používania gramatiky daného cudzieho jazyka. Dôraz je potrebné klásť nielen na obsah, ale aj na formu cudzojazyčného prejavu.