Praktische Rhetorik – Regeln und Tipps zur Darbietung von Reden - Adamcová, Lívia
Článok je venovaný základným princípom hovoreného jazyka, ústnej komunikácie a praktickej rétoriky. Súčasťou článku je analýza niektorých rétorických foriem a jej aspektov, ako napr. neverbálny jazyk, prezentácia, vizualizácia a iné.