Rozhodujúce vlastnosti tlmočníka - Sovinec, Tomáš, 1976-
Príprava a osobnostné vlastnosti tlmočníka. Psychologické, psycholingvistické a marketingové názory študentov 10. semestra odboru prekladateľstvo a tlmočníctvo a ich porovnanie s názormi tlmočníkov z povolania.