Environmentálne manažérstvo podľa schémy EMAS a medzinárodnej normy ISO 14001 v Európskom hospodárskom priestore - stav a perspektívy - Majerník, Milan, 1952-
Environmentálne manažérstvo podľa schémy EMAS a medzinárodnej normy ISO 14001. Problematika aplikovania environmentálneho manažérstva podľa obidvoch prístupov.