Budúcnosť riadenia ľudského kapitálu - Tarišková, Natália, 1973-
Zmysel riadenia ľudského kapitálu do budúcnosti je v systematickom zvyšovaní jeho hodnoty ako nástroja trvalej konkurencieschopnosti podniku. Riadenie výkonnosti v kľúčových pozíciách umožňuje zvyšovanie výkonnosti podnikov len vtedy, ak sú aj radoví zamestnanci zorientovaní so smerovaním podniku.