Určenie produktu jazykového vzdelávania ako základné východisko merania jeho kvality - Šajgalíková, Helena
Príspevok sa zaoberá jazykovým vzdelávaním na vysokých školách. Prezentuje rôzne pohľady na produkt a cieľového spotrebiteľa jazykového vzdelávania a s tým súvisiace rozdiely v kritériách hodnotenia kvality jazykového vzdelávania, v prístupoch k jazykovému vzdelávaniu a odlišnosti v jeho cieľoch. V kontexte merania kvality jazykového vzdelávania v súčasnosti uvádza 360-stupňovú spätnú väzbu spolu s charakteristikou stakeholderov v jazykovom vzdelávaní.