Kultúra, reálie a interkultúrna komunikácia - Povchanič, Štefan
Interkultúrna komunikácia ako interpersonálna komunikácia s pridanou hodnotou. Selektívny prístup ku kultúre partnera. Aktuálny stav učebného predmetu Reálie danej jazykovej oblasti. Model nového prístupu k predmetu Reálie danej jazykovej oblasti.