Hodnotenie rozvojového potenciálu vybraných miest Slovenska prostredníctvom ukazovateľov rozvojovej bonity - Balážová, Eva
Ohodnotenie rozvojového potenciálu vybraných štyroch krajských miest Slovenska prostredníctvom ukazovateľov rozvojovej bonity.