Vybrané aspekty regionálnej samosprávy na Slovensku - Brix, Richard
Aspekty regionálnej samosprávy na Slovensku s osobitným zreteľom na politické súvislosti. Previazanosť ekonomického fungovania samospráv na politický systém SR.