Slovensko v kríze - Pauličková, Alena
Príčiny rozdielov v konkurenčnej výkonnosti členských krajín EÚ. Dôsledky optimalizačných úvah o reformných impulzoch a ich odraz v platobných bilanciách krajín eurozóny. Kritický pohľad na aktuálne ekonomické problémy v krízovom období na Slovensku a ich možné riešenia v praxi.