Komparácia daňového zaťaženia na Slovensku a v Rakúsku - Šúbertová, Elena
Pohľad 500 slovenských a 650 rakúskych respondentov na daňové zaťaženie malých a stredných podnikov. Oblasť daňovej správy v SR a v Rakúsku.