Nové štandardy FATF a návrh 4. smernice EÚ v oblasti prevencie legalizácie príjmov z trestnej činnosti a financovania terorizmu - Fendeková, Izabela
Prezentácia nových významných iniciatív v oblasti vymedzenia základných štandardov na presadzovanie opatrení na účinné zamedzenie rizík súvisiacich s rastúcou snahou kriminálnych živlov legalizovať finančné prostriedky a iný majetok prostredníctvom finančného aj nefinančného systému na globálnej a európskej úrovni. Vplyv nových požiadaviek v tejto oblasti na Slovensko ako členskú krajinu EÚ a MONEYVAL-u.