Koncepcia ochrany spotrebiteľov na finančnom trhu - Dubeňová, Jana
Dňa 8. januára 2013 vláda SR schválila nelegislatívny materiál s názvom Koncepcia ochrany spotrebiteľov na finančnom trhu. Materiál obsahuje základné piliere, na ktorých by mala stáť účinnejšia ochrana finančných spotrebiteľov.