Kde sa nachádza Achilova päta dnešných manažérov? - Kubeš, Marián
Výsledky medzinárodného prieskumu, v ktorom sa hodnotili kvality dnešných manažérov. Skupina manažérov bola hodnotená virtuálnou manažérskou simuláciou, ktorú uviedla americká firma Global Assessor Pool pod názvom e-Stimulator Suite. Simuláciou High Potential bolo zamerané na schopnosti, ktoré manažéri potrebujú pri postupe na vyššiu manažérsku pozíciu.