Verejné obstarávanie nie je len pre veľkých - Líška, Juraj
Ďalšie pokračovanie článku o verejnom obstarávaní. Výsledky procesu obstarávania, výber dodávateľa, s ktorým bude uzatvorená zmluva. Očakávané zmeny v obstarávaní v roku 2014.