Tŕnistá cesta k udržateľnému podnikaniu - Hrica, Pavel
Problematika korupcie na Slovensku. Zodpovedné podnikanie. Viac než dobročinnosť. Manažovanie rizika. Šťastný zamestnanec, dobrý zamestnanec. Vytváranie zdieľanej hodnoty.