Implementácia podpory podnikavosti a podnikania do obsahu vzdelávania predmetu cvičná firma - Velichová, Ľudmila
Vzdelávacie koncepcie vyučovacích predmetov, ktorých cieľom je zavádzať a podporovať podnikateľské vzdelávanie na školách. Podpora podnikavosti a podnikania na školách a implementácia predmetu Cvičná firma.