Korumpovali a klamali. Zmenili sa? - Rifaiová, Daniela
Odhalenie korupcie a podvádzania najväčších hráčov farmaceutického priemyslu. Potreba prísnejšej kontroly výdavkov na zdravotníctvo. Porovnanie výdavkov na lieky a zdravotníctvo vo vybraných krajinách. Pokuty za podvádzanie. Príklady korupcie vo svete.