Tri odtiene neformálnosti - Švorcová, Petra
Neformálna atmosféra na pracovisku môže mať rôzne podoby. Komunikácia je základom neformálnych vzťahov. Dobré vzťahy na pracovisku sú pre ľudí vzácnejšie ako peniaze. Vo firme s formálnou atmosférou sa môže stať, že podriadení vôbec nerešpektujú svojich šéfov.