Ženám už odzvonilo - Bukerová, Vladimíra
Ženám už odzvonilo, ale do cieľovej rovinky. O tom je presvedčená Marjorie Maginnová, prezidentka americkej organizácie Women in government, ktorá podporuje ženy v štátnych funkciách. Ženy v podnikaní a v politike.