Význam inovatívneho marketingu a inovácií - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Charakteristika a význam inovácií a inovatívneho marketingu. Inovatívny marketing a jednotlivé typy inovácií ako aj faktory prostredia, ktoré majú na inovácie potlačujúci alebo posilňujúci vplyv.