Podnikanie v spracovateľskom priemysle - výroba okien - Pružinský, Michal, 1952-
Nové východiská a ciele pre rozvoj podnikania v spracovateľskom priemysle vo vybranom podniku. Významné opatrenia strategického plánovania a podnikanie v spracovateľskom priemysle.