Irán vábi investorov - Pressburg, Adrian Peter
Aktívna účasť iránskeho prezidenta Hasana Rúhání na tohtoročnom Svetovom hospodárskom fóre v Davose. Výzva k potenciálnym obchodným partnerom. Von z izolačnej kazajky. Zmiernenie obchodných sankcií voči Iránu. Preteky firiem o návrat do Iránu.