Modelovanie rozhodovacích procesov marketingových manažérov - trend k marketingovému inžinierstvu - Kita, Jaroslav
Prehľad problematiky modelovania ako základného prístupu a trendu od konceptuálneho marketingu k marketingovému inžinierstvu. Výber a charakteristika interaktívnych modelov. Význam modelovania a marketingového inžinierstva.