Komunitná nadácia - špecifický aktér miestneho ekonomického rozvoja - Poliak, Ladislav
Komunitné nadácie majú obrovský potenciál zabezpečenia miestneho ekonomického rozvoja. Prezentácia ich schopnosti iniciovať, riadiť a realizovať niektoré rozvojové aktivity, rovnako ako aj ich schopnosť slúžiť ako spojenie medzi záujmami verejných orgánov, obce, občanov, ostatných nevládnych organizácií a súkromných spoločností.