Práce na dálku, ano, či ne?
Mnohé štúdie dokazujú, že pracujúci na diaľku sú produktívnejší a dokážu lepšie zladiť prácu s osobným životom. Sedieť za počítačom ešte neznamená pracovať. Ako dosiahnuť, aby práca na diaľku skutočne fungovala. Homeworking je výzvou predovšetkým pre manažérov. Práca doma - príručka pre začiatočníkov.