Six Sigma ako metóda kvality - Moščáková, Anna, 1987-
Metóda Six Sigma a jej stručná metodika, ktorá je predovšetkým založená na porozumení, potrebách a očakávaniach zákazníkov, na disciplinovanom používaní faktov, údajov a štatistickej analýze.