Personálny marketing, východiská a funkcie - Szarková, Miroslava, 1951-
Funkcie personálneho marketingu v organizácii z hľadiska svojich prístupov k pracovnej sile. Pracovné miesto ako objekt kúpno-predajného vzťahu, ku ktorému možno uplatniť základné marketingové spôsoby a nástroje.