Sheryl Sandbergová se do toho umí opřít - Kapoun, Jan
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Sheryl Sandbergová venuje zvláštnu pozornosť postaveniu a úlohe žien s dôrazom na ich profesijné uplatnenie. Svoje manažérske skúsenosti opísala v knihe Lean in: Women, work, and the will to lead. Odporúčania autorky ženám, ktoré sa usilujú o úspech vo svojej profesii.