Sprístupňovanie informácií povinnými osobami - Sýkora, Jozef
Časté nedodržiavanie príslušných ustanovení zákona č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o slobode informácií) v znení neskorších predpisov zo strany samospráv obcí ako subjektov verejnej správy, ktoré zistil Najvyšší kontrolný úrad Slovenskej republiky pri svojich pravidelných kontrolách.