Spracovanie záverečného účtu obce - Veverková, Ingrid
Novelizované ustanovenia zákona č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. , ktorý je základnou legislatívnou normou upravujúcou zostavenie záverečného účtu obce. Vybrané problémy, ktoré ešte stále pri zostavovaní záverečného účtu obce a najmä pri výpočte prebytku, resp. schodku rozpočtu, pretrvávajú.