Študijný odbor Priemyselné inžinierstvo na vysokých školách - Turisová, Renáta
Príspevok sa zaoberá študijným odborom Priemyselné inžinierstvo, analýzou predmetov v učebnom pláne odboru Priemyselného inžinierstva na všetkých slovenských vysokých školách, ktoré sú uvedené v akreditovaných vzdelávacích programoch.