Bitcoin v Bratislave - Jurinová, Martina
Automat na bitcoiny v Bratislave. Prečo bitcoin láka ľudí. Kto si kupuje bitcoiny. Ohlas bitcoinu na Slovensku. Paul Krugman - kritik bitcoinu. Dramatický vývoj kurzu bitcoinu.