Rusko pod lupou - Čechovičová, Silvia
Od rastu k stagnácii. Príčina stagnácie. Obchodovanie s ruskými akciami. Odlev zahraničného kapitálu. Výnos verzus riziko. Výkonnosť Ruska voči rozvíjajúcim sa krajinám zaostáva.