Riadenie podporných činností v modernom manažmente podniku - Šukalová, Viera
Riadenie podporných činností možno definovať ako odbor, ktorý má za cieľ zefektívniť podporné procesy v podnikoch a vhodným nastavením tak znížiť ich náklady. Zahrňuje moderný prístup k správe a prevádzkovaniu budov, ich zariadení, ktorý integruje viaceré moderné manažérske, systémové, humanitárne, informačné a stavebno-technické prístupy.