Jak archivovat důležité dokumenty s naprostou jistotou - Vondrouš, Martin
Archivácia dlhodobých dokumentov (LTD - long term documents), ktorá je založená na detailnom dodržiavaní noriem ISO a Európskej asociácie pre telekomunikačné štandardy (ETSI). Smernica Európskej komisie 2011/130/EÚ.